Hozzávalók 1 adaghoz:
- 15 g vaníliás pudingpor, cukrozatlan
- 10 g kókuszreszelék
- 7 g sótlan mandula
- 1 dl kókuszital, cukormentes
- eritrit édesítőszer
Elkészítés: A pudingporból és a kókuszitalból édesítőszer hozzáadásával sűrű masszát főzünk, 8 g kókuszreszelékkel elkeverjük. Miután kihűlt kigolyózzuk, közepébe mandulaszemet teszünk. Kevés kókuszreszelékben (kb. 2 g) megforgatjuk. Ebből az adagból 3 közepes méretű golyó lett.
TIPP: Fogyassz mellé valamilyen gyümölcsöt, pl. körtét, epret, meggyet.
Tápanyagtartalom 1 adag raffaello golyóban: 170 kcal, 14 g szénhidrát, 2,8 g fehérje, 11,4 g zsír