Hozzávalók 1 adaghoz:
- 60 g kuszkusz
- 50 kígyóuborka
- 25 g sárgarépa
- 20 g salátamix
- 60 g kaliforniai paprika (vegyesen sárga, zöld, piros)
- 15 g madársaláta
- 80 g mozzarella sajt
- 50 g narancs
- só
Elkészítés: Az uborkát, paprikát és sárgarépát megtisztítjuk. Az uborkát és a paprikát felkockázzuk, a sárgarépát lereszeljük. A narancsot meghámozzuk és felkockázzuk. A kuszkuszt sóval ízesített kb. 2,5-szeres forró vízzel leforrázuk, pár percig fedő alatt állni hagyjuk, majd miután elkészült megvárjuk még kihűl. Miután kihűlt, összekeverjük a kuszkuszt a kockázott zöldségekkel, salátamixxel, madársalátával és a naranccsal, Kockázott mozzarella sajttal megszórva fogyasztjuk.
Tápanyagtartalom 1 adagban: 516 kcal, 61 g szénhidrát, 25,5 g fehérje, 18,1 g zsír